כתבה פופולרית

בדקנו: אלו הדרכים לקבלת הנחות וקופונים לעלי אקספרס

לשיתוף:

כתבות נוספות שכדאי לקרוא:

אתר אלי אקספרס

סודות קטנים וגדולים שיביאו לכם את המחירים הטובים ביותר באתר הקניות הסיני.

גם אם אתם לא יודעים מילה אחת בסינית (או למעשה מנדרינית, שהיא השפה המדוברת בסין), אין כמעט ספק ששמעתם על "עליבאבא", קבוצת האתרים הסינית, שמהווה למעשה את המקבילה הסינית לאמאזון האמריקאית, ובמובנים מסוימים אפילו עוקפת אותה. סכומי ההעברות, בדולרים, שנעים דרך אתריה של "עליבאבא", שהעיקרי בהם הוא כמובן "עלי אקספרס", עולים לעתים על אלו של אמאזון ואיביי גם יחד. כשמונים אחוזים מסך הקניות המקוונות בסין נעשות דרך אתריה השונים של קבוצת "עליבאבא", והיא מובילה את טבלת אתרי הקניות הגדולים ביותר בעולם, גם במדינות אחרות. מדינה קטנה ומיוחדת, לחופי הים התיכון, שבה "עלי אקספרס" מככבת, היא לא אחרת מאשר ישראל. הישראלים, שידועים בחיבתם לשופינג, ובמיוחד לשופינג במחירים אטרקטיביים, גילו לפני כמה שנים את "עלי אקספרס" ומאז לא ניתן להפריד אותם מן האתר. מדובר במפגש ממגנט ששני הצדדים אוהבים – גם ב-"עלי אקספרס" גילו את קסמם של הלקוחות הישראלים, ולא במקרה הישראלים הם מן הלקוחות המועדפים שם. אז איך בדיוק ניתן ליהנות מן החיבה של "עלי אקספרס" אל לקוחותיה? הנה כמה הצעות.

עלי אקספרס
עלי אקספרס – אתר הקניות הנפוץ בישראל

אמנות מציאת הקופונים

כמו בכל אתר קניות באינטרנט, גם ב-"עלי אקספרס" ניתן, ומומלץ, להשתמש בקופונים. קופונים הם דרך נפלאה לקנות בדיוק את מה שרוצים, במחיר הנוח ביותר. זוהי המצאה אמריקאית למעשה, ובעבר היא הלכה יד ביד עם קטלוגים של חנויות ששלחו את מוצריהם בדואר. ניתן היה גם למצוא קופוני הנחה בעיתונים, כמובן, ועקרות בית רבות היו גוזרות אותן מהם בתשומת לב, עוד בשנות הארבעים והחמישים של המאה הקודמת. כיום, לאחר מהפכת האינטרנט, הפכו הקופונים למשהו דיגיטלי, שניתן למצוא ולאסוף ברחבי הרשת. מציאת קופונים היא אמנות בפני עצמה, ולא כולם מיומנים בה. קיימים אתרים רבים שמוקדשים לכך, מדריכים שונים, וסרטוני יוטיוב. על קצה המזלג – מדובר בסופו של דבר במעין מערכת משוכללת של המלצות ופרסומות, באמצעותה ניתן לזכות בהנחות משמעותיות, כל עוד נכנסים אל האתר המבוקש דרך לינק כזה או אחר, זוכים בקוד הנחה או ממלאים אחר דרישה כזו או אחרת. קופונים באים בצורות רבות, וכמו בחנויות רשת אחרות, גם "עלי אקספרס" מציעה למעשה מערכת של קופונים משל עצמה. כל מוכר יכול להפיץ קופון מיוחד בעמוד המוצר שלו, או בעמוד העסקי הפרטי שלו, על מנת לעודד רכישת מוצרים מסוים (או במקרים אחרים: לעודד קניה מעל מחיר יעד מסוים). במלים פשוטות: לפני שאתם מסיימים את פעולת הרכישה, מומלץ לערוך חיפוש מקיף באתר כדי למצוא את הקופון הרלבנטי, ולהשתמש בו בשביל להוזיל את הקניה.

 

כרטיס הקסמים של ישראכרט

מלבד קופונים, ניתן היום, בתור ישראלים, לקבל הטבה עקרונית נוספת באתר קניות עלי אקספרס, או למעשה אוסף של הטבות, שאזרחים רבים ממדינות אחרות היו משלמים לא מעט כדי להשיג אותן. מדובר על הנחה שמגיעה יד ביד עם שימוש בכרטיס עלי אקספרס של ישראכרט. כרטיס עלי אקספרס של ישראכרט, אם טרם שמעתם או נתקלתם בו, הוא שיתוף פעולה יחיד במינו, ובין הראשונים בעולם, של חברת הענק הסינית, עם קבוצת האשראי הישראלית. ישראכרט, שכידוע מחפשת תמיד דרכים להיטיב עם לקוחותיה, ועם תושבי ישראל בכלל, מצאה לנכון לחבור עם עלי אקספרס והיא מציעה כעת כרטיס אשראי מיוחד, שמעניק לבעליו, או לבעליה, הנחות והטבות מיוחדות שמוכוונות ספציפית לרכישה באתר של עלי אקספרס. כלומר, כל קניית מוצר באתר עלי אקספרס, תזכה את בעל או בעלת הכרטיס, בהנחה משמעותית, על פי סולם סכומים שנקבע מראש, ומתפרסם עם הכרטיס. בניגוד לקופונים, כרטיס עלי אקספרס של ישראכרט מעניק ללקוחותיו הישראלים ביטחון ביכולתם לקבל את המחיר הטוב ביותר, באתר הסיני. אין יותר צורך לרדוף אחר קופונים, או אחר מבצעים כאלה או אחרים, וגם לא צריך לחכות ל"יום הרווקים". כל מה שנדרש הוא הזמנת הכרטיס, ביצוע של רכישה מינימלית, והדרך אל עולם מושלם של הטבות בסינית – פתוחה.

כרטיס אשראי
ישראכרט השיקה כרטיס יעודי לקניות באלי אקספרס

כל חג סיני הוא חגיגה

טיפ נוסף שלא רבים משתמשים בו, אבל כזה שיכול לסייע לכם לקבל את המחירים הטובים ביותר ב-"עלי אקספרס", הוא הרשמה לניוזלטר של האתר. ניוזלטר, כלומר דיווח קבוע שמגיע באימייל, הוא פתרון אהוב אצל בעלי חנויות ואתרים, ותפקידו לשמור על הלקוח מעודכן. נכון, לעתים זה מיותר, ויש בהחלט ניוזלטרים שלא נותנים שום ערך מוסף ללקוח. אבל הניוזלטר של "עלי אקספרס" הוא דוגמה טובה לניוזלטר שמשקלו (בקילובייטים) שווה זהב. מדובר בעצם ברשימה מתגלגל של מבצעים והנחות, שתקשר אתכם באותן מידי אל החנויות הרלבנטיות בתוך האתר. לא כל מה שיופיע בניוזלטר יתאים לכם, אבל בלא מעט מקרים תיתקלו שם בהנחה או מבצע שבהחלט שווה לבדוק. בנוסף, הניוזלטר של עלי אקספרס הוא דרך מצוינת לעקוב אחר לוח השנה הסיני! סביר להניח שהחגים הסיניים לא מעניינים אתכם במיוחד – אתם לא מקבלים בהם ימי חופש וגם הילדים (אם יש) ממשיכים ללכת כרגיל לגן ולבית הספר – אבל יש לפחות סיבה אחת בגללה כדאי לכם לדעת בדיוק מתי מתחילה השנה הסינית. המבצעים כמובן. הסינים לא סופרים את פסח וגם לא את שבועות, אבל אם במקרה יום רביעי הבא נופל על חג אמצע הסתיו – הרווחתם. כי ב-"עלי באבא" צפויה לכם לבטח חגיגה של הנחות בכל מחלקה שרק תרצו.

.

 

 

דילוג לתוכן